שמירת הריון חלקית?

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

18/10/2009 | 09:39 | מאת: dana

שלום, אני בשבוע 14 להריון וסובלת כבר כ 30 שנה ממיגרנות חריפות. לאחרונה המיגרנות התגברו מאוד ולא מאפשרות לי לתפקד מול מחשב כ- 9 שעות ביום. רופאת המשפחה שלי רשמה לי אישור להוריד 2-3 שעות עבודה ביום כדי להקל על המיגרנות. (אני עובדת במקום העבודה מעל לשנתיים) שאלותיי הן - 1. האם המשכורת שלי תופחת בעקבות שינוי השעות או שהתנאים שלי לא ניתנים לשינוי? 2. באם המשכורת תיפגע, האם אוכל לקבל גמלת שמירת הריון חלקית מביטוח לאומי? אשמח לתשובות תודה ויום טוב דנה

שלום רב, אין כל בעי להגיש תביעה לשמירת הריון חלקית. זכרי לצרף אישור מהרופא המטפל ולצרפו לתביעה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה