שמירת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

11/10/2009 | 08:50 | מאת: אורלי

ברצוני לשאול 2 שאלות: אם רופא הנשים שלי נותן לי שמירת הריון מלאה עד הלידה -האם אני מחוייבת להגיע לעבודה על מנת לבצע חפיפה למחליפה שלי? שאלה שניה - אם הרופא נשים נותן לי שמירת הריון חלקית (לעבוד רק 6 שעות ביום) האם ההשלמה היא ע"ח המעסיק או על ביטוח לאומי? אודה לתשובתך.

שלום רב, בשמירת הריון אינך יכולה לבצע חפיפה מבחינה רפוארית אז התשובה היא רפואית ולא משפטית. בשמירת הריון חלקית חלק את מקבלת משכורת והשאר מביטוח לאומי. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה