צבירת זכויות בשמירת הריון וחופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

04/10/2009 | 07:05 | מאת: רויטל

רציתי לדעת האם נשמרות הזכויות הסוציאליות שלי בשמירת הריון. אני מקבלת ביטוח מנהלים, האם הבוס חייב להמשיך להפריש לי ביטוח מנהלים בשמירת הריון? ומה קורה עם חופשת הלידה? כמו כן לגבי צבירת ימי חופש, מה החוק אומר לגבי זה? תודה מראש,

שלום רב, ביטוח מנהלים וזכויות פנסיוניות יש חובה להמשיך ולהפריש. כמו כן הדבר אינו פוגע בזכותך לחופשת לידה. ככלל שמירת הריון אינה אמורה לגוע בכל זכויותייך כיולדת וכעובדת. הכי חשוב שתלדי בשלום, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה