יציאה לחופשת לידה לפני הלידה ללא תשלום

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

15/09/2009 | 23:27 | מאת: ג'ני

שלום רב, הנני עובדת במקום עבודתי כ- 4.5 שנים ברציפות.. אני בשבוע ה- 29 להריון. ברצוני לברר כמה זמן לפני הלידה אני יכולה לצאת לחופשה על חשבוני? והאם דמי הלידה לא יפגעו כתוצאה מיציאה לחופשה מוקדמת?

האם את מתכוונת לצאת באישור של רופא על שמירת הריון או מטעמים אחרים?

17/09/2009 | 21:49 | מאת: ג'ני

בהמשך לשאלתך מתאריך- 17.09 הנני רוצה לצאת להפסקת העבודה על חשבוני ללא אישור רפואי..ולא מטעמים אחרים- האם אפשרי הדבר ודמי הלידה לא יפגעו כתוצאה מכך? שמעתי שבגלל הוותק של 4.5 שנים ברציפות זה אפשרי הייתכן? תודה מראש, וחג שמח :-)

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה