הפסקת עבודה לפני לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

15/09/2009 | 08:58 | מאת: דפי

שלום אני בשבוע 38 להריון... עובדת בשני מקומות עבודה , משרה אחת כל השבוע , והמשרה השנייה רק פעמיים בשבוע, אין לי עוד כח להמשיך לעבוד... 1. האם אני יכולה להפסיק את עבודתי אולי אפילו בהמלצת רופא , ולהישאר בבית בלי לעבוד ועדיין אקבל את הכסף שמקבלים בלידה על ה3 חודשים שלא עובדים בחופשת לידה? (נראה לי שקוראים לזה מענק לידה ..) ? 2. אני יכולה להמשיך לעבוד רק בעבודה של הפעמיים בשבוע או שעליי להפסיק הכל ? ? תודה דפי

שלום רב, אם תקבלי שמירת הריון מרופא והביטוח לאומי יאשר זאת תוכלי לצאת כבר עכשיו לשמירת הריון. בהצלחה ושנה טובה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה