שמירת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

06/09/2009 | 15:29 | מאת: רחלי~~

אני עובדת בחברה כבר 8 חודשים. עכשיו קיבלתי שמירת הריון לחודש... רציתי לדעת אם בטוח אני יקבל כסף מביטוח לאומי. ברגע שהרופאת נשים מאשרת אז זה מקובל בפני ביטוח הלאומי?? ואך מחשבים לי תשכר שישלמו לי מהביטוח אם כל חודש יוצא לי משכורת שונה כי זו חברת טלמרקטינג זה עובד על בונוסים ופרמיה??? אשמח מאוד אם תוכלי לענות לי על השאלות תודה.!!

שלום רב, תשלום מבוצע רק לאחר שהמוסד לביטוח לאומי מאשר את שמירת ההריון. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה