דמי מחלה בהריון לעצמאית

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/08/2009 | 21:41 | מאת: סנדי

שלום רחל, אני עצמאית כ-3 שנים. משלמת ביטוח לאומי כל חודש. אני נמצאת בחודש החמישי להיון ואני כל הזמן לא מרגישה טוב, כאבי גב ושאר בעיות המקשות עלי לעבוד. (אני מטפלת אלטרנטיבית, עומדת על הרגלים המון מה שמקשה עלי וגורם לנפיחות ברגליים.)שאלתי היא אם יהיו לי ימי מחלה האם אקבל תשלום? כי אני מפספסת המון ימי עבודה .. אשמח לקבל תשובה. תודה רבה

שלום רב, לעצמאיות אין דמי מחלה רק שמירת הריון במידת הצורך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה