עבודה חדשה-שמירת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

24/06/2009 | 10:06 | מאת: זהבית

שלום לגב' עו"ד רחל שחר, ברצוני לשאול: התחלתי עבודה חדשה ב-01.06.09 ובתאריך 10.06.09 גיליתי שאני בהריון,אני כנראה אוציא שמירת הריון...רציתי לדעת אם אני זכאית בגלל שאין לי מספיק פז"מ בעבודה זו,האם יאשרו לי? את העבודה הקודמת סיימתי שבועיים לפני עבודה זו ד"א. אשמח לקבלת תשובה מהירה כי היום יש לי תור אצל הרופא. תודה רבה זהבית.

שלום רב, אנא פני בעניין זה למוסד לביטוח לאומי לקבלת תשובה ספציפית הנוגעת לעניינך. בהצלחה והריון תקין וקל, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה