שמירת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

18/06/2009 | 08:34 | מאת: לילי

שלום רב, אני בשבוע 30 להריוני השני וסובלת מכאבי גב קשים מנשוא. ניצלתי כבר את כל ימי המחלה שלי אך עדיין סובלת. ככל שההריון מתקדם אני סובלת יותר ויותר. אינני מצליחה לנהוג לעבודה (כשעה לכל כיוון) כי אינני מצליחה לשבת, גם בעבודה לא נסבל לשבת 8 שעות ברציפות, על הלילות אין מה לדבר בכלל, אני ישנה בישיבה על כסא קשיח. פניתי לרופא נשים והוא הפנה אותי לאורטופד שאמר שאין לו הרבה מה לעזור במקרה כזה. שאלתי היא כיצד אוכל לקבל שמירת הריון האם אני זקוקה להמלצתו של האורטופד או רק של רופא נשים? תודה מראש

שלום רב, כדי לקבל שמירת הריון עלייך לגשת לרופא הנשים נקווה שיגלה הבנה ויאשר לך את שמירת ההריון הנדרשת. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה