מחכה דחוף לתשובה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

08/06/2009 | 13:36 | מאת: שירה

שלום, אני בחודש השישי להריוני מאז הודעתי למעסיק שאני בהריון הוא לא מפסיק להתנקל לי. בבדיקה שערך במחשבים בעבודה אצל כל העוב דים מצא מסמכים שאינם קשורים לעבודה גם אצלי מצא מסמך כזה לכולם אמר שאסור ולי היחידה נתן מכתב אזהרה והשעה אותי לשלושה ימים, בטענה שעשיתי שימוש במחשב לצורך אישי.בתלוש השכר שקיבלתי הוא הוריד לי את שלושת הימים ואת הנסיעות הוריד בחצי בטענה שבחודש אפריל גם היינו בחופשת פסח מכאן שלא עבדתי חצי חודש ולן הוא מוריד לי כמובן שאני היחידה שנפגעו לה הנסיעות על אף שכל העובדים היו בחופשת פסח. כמובן שמעשיו הם אישים נגדי. מה אני יכולה לעשות בכלל? והאם מגיע לי כסף חזרה? אני לא יודעת כיצד לפעול. בנתיים גם עקב הלחץ הרב הרופא נתן לי שמירת הריון כי התקצר ליצוואר הרחם מכל הלחץ. תודה רבה וסליחה על ההודעה הארוכה.

שלום רב, נשמע שמעסיקך אכן מתנכל לך. אם יש לך ראיות לכך, תוכלי לתבוע אותו בבית הדין לעבודה. מציעה לפנות לייעוץ פרטני. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה