העברה לתפקיד אחר בזמן שיבה מחופשת הלידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

03/06/2009 | 20:35 | מאת: מור

שאלתי היא כזו שבתי לעבודתי לאחר חופשת לידה, המעסיקים שלי הודיעו לי שהם מעבירים אותי מתפקיד הנהלת חשבונות לרכש שנמצא במחסן המפעל והם החליטו להשאיר את המחליפה שלי בהנהלת החשבונות, אני אמרתי להם שאני לא מוכנה לקבל תפקיד אחר והלכתי לביתי לאחר שהובטח לי על ידם שהם ישלמו לי פיצויים +תשלום לשלושה חודשים לאחר כמה ימים הם איימו עליי שאם לא אשוב אני נחשבת כמתפטרת האם אני יכולה לתבוע אותם על הרעת תנאים ? אשמח לתשובה מהירה

שלום רב, האם הם הבטיחו לך בכתב או בע"פ? בברכה, רחל שחר, עו"ד

06/06/2009 | 22:44 | מאת: מור

שאלתהאם יש לי את ההבטחה של המעסיק בכתב אז שאין לי בכתב יש לי מוקלט השאלה איך אוכל לקבל זכויותיי?

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה