בדיקות הריון בסיכון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

27/05/2009 | 13:02 | מאת: קוקי

שלום, אני במעקב הריון בסיכון גבוה ולכן נעדרת כ-3-4 ימים בחודש מהעבודה. האם מגיעות לי "שעות הריון" מעבר ל-40 השעות של אישה בהריון רגיל? כמו כן, אני גרה רחוק ממקום העבודה ולכן אני מחסירה ימים שלמים ולא שעות עקב הבדיקות. האם זה אומר שאיני זכאית ל"שעות ההריון"? תודה

שלום רב, לצערי לא מגיעות לך שעות מעבר לשעות האמורות. לעניין החסרת ימים שלמים זה פשוט יכול להיחשב כהפחתה של שמונה שעות מסך כל השעות שאת זכאית להם. הכי חשוב שיהיה הריון קל ותקין. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה