המתנה לתשובה מהתמ"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

05/05/2009 | 00:46 | מאת: אורלי

שלום , אני בתהליך פוריות המעסיק פנה למשרד התמ"ת וכנראה מהלחץ שיש זה לוקח זמן היות ולא פנו אליי לתגובה. שאלתי : אני כרגע מושעית ומקבלת שכר עד לתשובת משרד התמ"ת אך קיבלתי השבוע מכתב חריף מהחברה בו אני מתבקשת להחזיר את הציוד של החברה : רכב צמוד מכוח ההסכם , נייד , וטלפון סלולארי אני מהלחץ ומהבהלה החזרתי זאת מיד האם מותר להם לעשות זאת ? כי איני מפוטרת וכרגע מושעית שלא מרצוני. אודה על תשובתך

שלום רב, אני תמיד מופתעת מעזות המצח של המעסיקים. אסור להשעות אותך!!אסור לקחת לך רכב!!!אסור לפגוע לך בתנאים!!!כמה זמן המצב הבלתי נסבל הזה נמשך? בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

05/05/2009 | 15:13 | מאת: אורלי

שלום, אני נמצאת בהשעיה מתאריך 19.3.09 מקבל משכורת אבל לא מורשית להגיע לחברה יש לציין שאת ההודעה קיבלתי כשהייתי בחופשת מחלה. במקביל קיבלתי מכתב מהחברה בו אני חייבת להחזיר את ציוד החברה : רכב מכוח ההסכם , מחשב נייד וטלפון נייד הם אף איימו שבמידה ולא אחזיר את הציוד יחייבו אותי בגין אותם ימים שנמצאים ברשותי. חששתי והחזרתי הכל עם מכתב ממני שאני מחזירה בשל איומים שנשלחו אליי ממנהלת משאבי אנוש עכשיו כרגע אני בבעיה כי מצד אחד לא משחררים אותי ומצד שני מרעים לי את התנאים - מה ניתן לעשות ? תודה על התגובה

שלום רב, עלייך לפנות בדחיפות לעו"ד על מנת שיפנה לבית הדין לבקשת צו להשיבך לעבודה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה