שאלה נוספת צמצום היקף משרה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

27/04/2009 | 13:56 | מאת: מ

הי, יש לי שאלה נוספת, הודעתי למעסיקי על ההריון ב-19.4 שבוע 16+3,לפי מיטב ידיעתי במסגרת הזמן המקובל,כשבוע לפני הודעתי הודיעו לי שמחליטים להעביר אותי ל-90% משרה לאור שע' חוסר קבועות שיש לי(חשוב לציין לפני שידעו על הריוני),נשלח אליי חוזה העסקה חדש בו מצוייןהנתון על היקף המשרה(לא חתמתי עליו)האם זה מותר ע"פ חוק?האם יש מושג כזה של שמירת הריון חלקית? אשמח על תשובתך,יום טוב

שלום רב, לא זה לא חוקי מנוגד, זה מנוגד לחוק עבודת נשים ולמערי גם יפגע בגובה דמי הלידה שלך. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה