שכבה לבנה על הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

30/11/2011 | 12:32 | מאת: מעיין

שלום, יש לי שכבה לבנה על הלשון כבר שנה בערך, הלכתי כבר לרופאה והיא אמרה לי שלא מדובר בפטרייה. אם אני מנקה את הלשון עם מנקה לשון חלק מהשכבה יורדת אבל לאחר שעה לערך היא חוזרת שוב. אני מעשנת לעיתים, יכול להיות שמדובר בליחה שמצטברת? כמו כן, השכבה הזאת לעיתים גורמת לי לריח רע מהפה. אשמח להתייחסותכם, תודה מראש.

30/11/2011 | 21:46 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מעיין שלום, אם לא איבחנו שזה פטרייה, זה אמור לרדת בצחצוח הלשון. לעישון גם יכולה להיות השפעה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה