מחיקת העברת מידע

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/11/2011 | 22:08 | מאת: נועה

שלום ד"ר לפי דעתי זו ממש חוצפה למחוק באופן שרירותי העברת מידע ושיחה עם גולש אחר. מדוע אתם עושים זאת? לא כתוב בתקנון, וקראתי אותו היטב,לא כתוב בתקנון שאסור להעביר מידע לגולש אחר. אנא תשובתך. תודה

27/11/2011 | 22:34 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

נעה שלום, אנא אל תקחי את הנושא באופן אישי אך אני לא יכול לאפשר בפורום אותו אני מנהל שגולשים יעלו שמות של רופאי שיניים שונים כשקיימת האפשרות שגולשים מסויימים ישמיצו אותם או יאמרו דברים אשר עלולים לפגוע באותם רופאים.על כן באופן גורף אני לא מאפשר זאת בפורום הזה.את יכולה לעיין בדפי הפורום ותראי שהוא מתנהל בצורה מקצועית ועניינית של שאלות גולשים ותשובות של מנהל הפורום וכך הוא ימשיך להתנהל.יתכן שבפורומים אחרים מנהלי הפורום מאפשרים התנהלות אחרת וזה בסדר, ואת מוזמנת לפנות לאותם הפורומים בשאלותייך.אחרוג חד פעמית ממנהגי ואציין בפנייך ששני הרופאים המומחים אשר את שמותיהם הזכרת כאן, נחשבים לרופאים מעולים ששמם הולך לפניהם ואני מאמין שתקבלי אצלם טיפול מעולה. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי

28/11/2011 | 19:27 | מאת: נועה

מנהל פורום שיקום הפה