נפיחות מתחת ללשון אחרי השתלת עצם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/11/2011 | 16:50 | מאת: איריס

שלום רב, אתמול נקבע לי תור לשתלים אך תוך כדי התהליך הרופא החליט שנחוצה השתלת עצם וזה מה שבוצע. מעבר לכאבים המאד עזים ביממה שעברה מאז אני ממש נפוחה חיצונית - ונוסף, יש לי בליטה בצקתית מאד גדולה מתחת ללשון! בקושי יכולה לדבר. זו תופעה ידועה? הוא נתן לי המון אנטיביוטיקה (שלושה סוגים!) תודה רבה

17/11/2011 | 22:57 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

איריס שלום רב, עלייך ליידע את הרופא על כך. זה יכול להיות בצקת או דימום באזור רצפת הפה. כדאי לבדוק. במידה ותרצי להרחיב מעט בנושא השתלת עצם, אנא כנסי ללינק המצורף: http://teeth.co.il/siteFiles/13/269/5875.asp ד"ר איתן מיזיריצקי

18/11/2011 | 11:33 | מאת: איריס

תודה על התגובה המהירה. זו אכן בצקת. מה הצפי הממוצע עד שהיא נעלמת? שבת שלום.

מנהל פורום שיקום הפה