זירקוניה או E MAX

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

19/07/2011 | 20:32 | מאת: שרון

שלום אני צריכה לעשות כתר אחרי חידוש טיפול שורש.מדובר בשן טוחנת שרואים אותה בלסת ת חתונה. אני עם סתימה זמנית של החידוש טיפול שורש כבר חודשיים. האם יכולים להכנס חיידקים לשורש בגלל שאני עם סתימה זמנית? כמו כן הרופא אמר שיעשה לי כתר מ E MAX אני לא מכירה. לעומת זאת יש לי כתרי זירקוניה. האם עדיך זירקוניה כיוון שזה חומר חזק יותר? תודה

19/07/2011 | 21:32 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שרון שלום, כן, יכול להיות זיהום חיידקי אם את יותר מידי זמן עם סתימה זמנית. תבצעי בהקדם מבנה וכתר. לא כ"כ משנה אם יהיה זירקוניה או emax בתנאי שהרופא שמבצע הוא מקצועי. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה