מה עדיף?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/10/2007 | 22:58 | מאת: רועי

שן טבעית עם חשד לא ברור לסדק, לעשות המיסקציה או אפיסוקטומי? או "פשוט" לעקור ואז הרמת סינוס , השתלת חניכיים ושתל... מדובר בשן 26 שהיא האחרונה שנותרה במשנן... מה הנזק שעלול להגרם לחניכים ותוך כמה זמן זה יקרה אם ישנה מעל לשן זו פיסטולה בולטת אך לא במיוחד כואבת... אודה על התייחסות אוביקטיבית וללא אינטרס כלכלי.

18/10/2007 | 09:34 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שן שעליה פיסטולה, המשמעות היא דלקת ומוגלה באופן קבוע בתוך הלסת עם השלכות למחזור הדם הכללי, לכן יש לטפל. הייתי נעזר במומחה/ית לטיפולי שורש ומומחהלשיקום הפה כדי להחליט סופית לגבי גורלה של שן זו.

מנהל פורום שיקום הפה