דלקת מתחת לכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

13/04/2011 | 09:08 | מאת: יריב

ד"ר שלום רב, לפני כ-3 חודשים עשיתי כתר מבנה מאז (ועד היום) הרגשתי כאבים/רגישות בשן לפני שן בינה בלסת עליונה. בעקבות זאת עקרתי גם את שן הבינה (הסמוכה לשן המטופלת). עקירת שן הבינה עברה בהצלחה רבה, ללא שום כאב וללא דימומים. לאחר כחודש הכאבים מתחת לשן המטופלת התגברו וכאשר השן באה במגע אפילו עם מים מהברז אני מרגיש כאבים עזים בלתי נסבלים ותחושה של כאב חד/דקירה מאזור השן. נוצרה לי טראומה מלאכול ולשתות. בשלושה הימים האחרונים אני לוקח אנטיביוטיקה ללא הועיל (מוקסיויט פורטה 500 - 3 פעמים ביום) האם אתה יכול לומר לי מה יכולה להיות סיבת הכאב? מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

13/04/2011 | 16:35 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יריב שלום, יתכן ויש לך סדק בשורש השן. עלייך להגיע למומחה/ית לטיפולי שורש כדי לאבחן זאת.לצערי אם זה סדק, לרוב עוקרים את השן. יתכנו בעיות אחרות כמו מחלת חניכיים. בהצלחה

13/04/2011 | 17:46 | מאת: יריב

דוקטור תודה על תשובתך מה יכול לגרום לסדק בשורש האם הוא יכול להיווצר כתוצאה מסתימת השורש או מביצוע כתר ומבנה תודה מראש

מנהל פורום שיקום הפה