כתר חרסינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

06/03/2011 | 07:02 | מאת: יוני

יש לי כתר חרסינה על 6 שיניים. חלק מהחרסינה באחת השיניים של הכתר, נשבר. אילו אפשרויות יש לתיקון(כאשר הכתר מודבק ואי אפשר להוציא אותו החוצה)? לאיזה בעל מקצוע אני צריך לפנות כדי שיעשה לי את התיקון? תודה רבה.

06/03/2011 | 08:42 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יוני שלום רב, לאחר שחרסינה נשברת בגשר אין אפשרות לבצע תיקון מושלם ללא הסרת הגשר, מה שלא ניתן אצלך בגלל ההדבקה. ניתן לבצע הדבקה של חומר אחר, כמו סתימה לבנה. החומרים האלה לא מחזיקים זמן רב בד"כ וגם משנים צבע ביחס לחרסינה. אם השבר נמצא באזור אסתטי, אין ברירה אלא להחליפו במוקדם או במאוחר. לשאלתך, רצוי שהתהליך יבוצע ע"י מומחה לשיקום הפה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה