שיחזור טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

01/03/2011 | 16:15 | מאת: תמי

שלום התחלתי טיפול אצל רופא שיניים הכולל מבנה וכתר בשן אחורית . ליד השן הנל יש שן עם טיפול שורש וכתר בני כ 25 שנה. לאחר עשית המבנה הרופא טוען שצריך להסיר את הכתר מהשן הצמודה ולעשות שיחזור של טיפול שורש כי לדעתו הטיפול שורש לא מגיע עד קצות השורשים וכן נוצרה עששת מתחת לכתר הקיים.אין לי כלל כאבים ההוצאה כ4500 שח ואני מרגישה שכרגע אני גם לא יכולה לקבל הצעה נוספת מאחר והתחלתי טיפול.מתי צריך לעשות שיחזור של טיפול שורש והחלפת כתר? תודה תמי

02/03/2011 | 14:45 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

תמי שלום רב, חידוש טיפול שורש מבצעים כשהטיפול המקורי לקוי ונוצרת בעקבות כך בעיה כלשהי.אני מסכים איתך שהיה צריך לתת לך תוכנית טיפולים מסודרת בתחילת הטיפול אשר כוללת גם את עלויות הטיפול כולו. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה