תפרים בלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/02/2011 | 20:12 | מאת: דוד

הייתה לי מזה תקופה יבלת ויראלית על קצה הלשון, ולפני מספר ימים רופא פה ולסת חתך לי אותה לביופסיה ותפר את המקום. התפרים הם מסוג נספג. נאמר לי לשטוף את הפה עם מי מלח, האם תרודנט ימלא את אותו תפקיד? פשוט ראיתי שתרודנט גם מקל לי על הכאבים/אי הנוחות בנוסף לחיטוי. שאלה נוספת- האזור התפור מכוסה בלבן, אני מניח שזה סוג של גלד שיעלם? (אני מפחד כמובן שזו אותה יבלת ויראלית ששרדה וחזרה בכוחות מחודשים, או איזו אפתה מפלצתית...) תודה רבה

27/02/2011 | 20:40 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דוד שלום, ניתן להשתמש במשך כשבוע עם תרודנט. האזור הלבן נשמע כמו הגלד.

מנהל פורום שיקום הפה