הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/02/2011 | 10:51 | מאת: עומר

היי לפני חודש עברתי הסרת אבנית אצל שיננית ואני מעוניין לבצע הלבנת שיניים. שמתי לב היום שהתחיל להצטבר טיפה אבנית ב-2 שיניים מה-incisors התחתונות. מדובר בממש קצת אבנית בין 2 השיניים,בחלק האחורי שלהם (לא רואים מקדימה). השאלה היא, האם בעצם לא ניתן לבצע הלבנה ? צריך ממש שיניים נקיות לגמרי לגמרי מאבנית?

26/02/2011 | 22:18 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עומר שלום ר, ניתן לבצע הלבנת שיניים גם אם יש מעט מאוד אבנית , מה גם שהיא נמצאת באזור אחורי שהוא לא רלוונטי לצורך אסתטי. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה