אני לא יעודת איפו אני עומדת בשיקום הפה שלי!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

09/02/2011 | 13:27 | מאת: חייקין מרינה

שלום דוקטור!אני התחלמי לשקם לסת יליונה ליפני שנה ו9חודשים. היה לי גשר טוטלי ליפני תחילת הטיפול.בשלבים חתחו גשר. עשו 2 ההרמות סינוס.אחרי 6 חודשים מהניטוח 1עשו השתלת עצם- בלוק עצם שלי.אחשוו עשיתי סיטי ו אני לא רואה סוף אמי לא מבינה איפו אני עומדת.כרגע אני עם תותבת שלמה.יכולה לשלוח סיטי בדואר אלקטרוני.מה אפשר להמליץ במקרה שלי?

09/02/2011 | 14:38 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מרינה שלום, את צריכה לקבל פרוט מסודר מרופא השיניים. שיקדיש לך זמן ויישב להסביר לך את כל מה שלא ברור לך במהלך הטיפול. את זכאית לכך. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה