השתלת עצם + ממברנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

07/12/2007 | 07:58 | מאת: אביב

עקב כירוגיה אנדודונטלית הומלץ לי עלהשתלת עצם, כדי שלא יווצר שקע באיזור וכן בגלל דלקת שהייתה וספגה את העצם, כמובן שבאמצע טיפול אין הרבה אפשרויות בירור והסכמתי לכך - כי זה נראה הגיוני ונכון. הרופא השתמש ב Bio-Oss כעצם מלאכותית וב TutoDent כממברנה רציתי לשאול לדעתכם הן לגבי ההצעה, מידת חשיבותה וטיב החומרים... למרות שכבר זה בוצע - חשוב לי לדעת, עוד בטרם אלך להוריד תפרים.... תודה

08/12/2007 | 19:00 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

החומרים בהם השתמש הרופא הם איכותיים ומתאימים וגם ההגיון בטיפול נראה נכון על פי התאור. בהצלחה!

מנהל פורום שיקום הפה