שיקום ע"ג שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

25/12/2010 | 18:24 | מאת: שוש

שלום ד"ר ברצוני לשאול:מעבר לאסתטיקה, ותפקוד של מערכת הלעיסה, נכתב שההתמחות בשיקום הפה הינה התמחות רחבה ביותר ברפואת השיניים. תוכל בבקשה לפרט מה היא ההתמחות הרחבה? האם היא כוללת גם שיקום ע"ג שתלים ?(כיום יש לי פלטה נשלפת עם חיך פתוח על 4 שתלים קדמיים שממנה אינני מרוצה בכלל.)איזה עוד רופא מומחה ישנו בתחום הזה ספציפית שאליו אוכל לפנות? בברכת בריאות

26/12/2010 | 07:12 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום שוש, ההתמחות בשיקום הפה עוסקת בצורה הרצינית והמעמיקה ביותר בתחום שיקום ע"ג שתלים מכל התמחות אחרת ברפואת שיניים. כמובן גם בתחום של תותבות נשלפות, לכן בתחום הזה, אם נתקלת בבעיה את מוזמנת לפנות למומחה לשיקום הפה ולקבל פתרון מקצועי. בברכה

27/12/2010 | 08:19 | מאת: שוש

לד"ר שלום תודה על תשובתך. עד היום אני מטופלת אך ורק אצל מומחה לשיקום הפה וכמו שציינתי יש לי פלטה נשלפת המחוזקת ע"ג 4 שתלים קידמיים. הפלטה "נועלת" לי את הלסת העליונה. אינני יודעת לאן לפנות, הרופא שלי לא יכול לפתור לי את הבעיה, ואני בינתיים לא יכולה לתפקד. אנא, מה דעתך? בברכת בריאות

מנהל פורום שיקום הפה