רווח בין השיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/12/2010 | 07:32 | מאת: גלית

יש לי רווח בין השיניים די קרוב למרכז הפה,הרווח הוא בין שתי שיניים שאינן מסודרות,צרות,אחת הולכת ומתחדדת ואילו השניה קטנה יותר משאר השיניים האם ניתן לסגור את הרווח וליצור מראה יותר אסתטי ופרופורציונאלי.באיזה צורה ניתן לעשות והאיזה טווח מחירים מדובר?

15/12/2010 | 09:20 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

גלית שלום רב, ניתן לבצע שיחזור ברמה אסתטית מאוד מאוד גבוהה בעזרת שיחזורי חרסינה. יש לבדוק אותך ולראות אם יש מקום גם לישור שיניים מקדים, אם את מעוניינת בכך. מחירים יש לשאול ישירות את הרופא בזמן הבדיקה לאחר הכנת תוכנית טיפול. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה