שיקום הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

12/12/2010 | 15:28 | מאת: אתי

בת 40 ולאחר טיפולי שיניים רבים. כעת אני עומדת להתחיל בטיפולים נוספים הכוללים 6 שתלים וטיפול שורש שאלתי היא מהן הבדיקות הרצויות לפני טיפול כ"כ מורכב? האם יש צורך בצילומים מיוחדים ? איך אפשר באמת לדעת שהרופא מומחה לדבר והשתלים אכן עומדים בתקן ? תודה

12/12/2010 | 22:48 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אתי שלום רב, כדי לדעת אם הרופא הינו בעל תואר מומחה לשיקום הפה, צריך פשוט לשאול אותו ולראות אם עובדת היותו מומחה מצויינת על הניירת שלו ועל כרטיס הביקור שלו. לעצם העניין, על הרופא לבצע תוכנית טיפול המבוססת על צילום פנורמי, סטטוס וצילום CT לאזור ההשתלות. לגבי השתלים, רצוי שהרופא יציג בפנייך אישור FDA האמריקאי לשתלים. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה