כתר או ציפוי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

06/12/2010 | 14:59 | מאת: ליהי

יש לי שן קדמית אחת שעברה טיפול שורש לפני 4 שנים והשן הקדמית הנוספת שבורה מעט והושלמה עם סתימה לבנה. אני מתחתנת בעוד 5 חודשים וחוששת שעשיית כתרים לא תראה יפה בחתונה. האם ניתן רק לצפות את השיניים בחרסינה? האם זה עמיד ויראה טוב תודה.

06/12/2010 | 17:13 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ליהי שלום רב, הייתי מציע לבצע כתר חרסינה אסתטי בשן עם טיפול השורש וציפוי חרסינה בשן שנראת שבורה. הטיפול יראה מעולה אם תבחרי ברופא שיניים הנכון שגם עובד עם טכנאי שיניים מעולה. בהצלחה וחג שמח

מנהל פורום שיקום הפה