כתר או ציפוי?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

13/11/2010 | 09:21 | מאת: דקלה

היי. יש לי שן קדמית אחת שעברה טיפול שורש לפני כ-5 שנים והשן הקדמית הנוספת שבורה מעט והושלמה עם סתימה לבנה. אני מתחתנת בעוד 3 חודשים וחוששת שעשיית כתרים לא תראה יפה בחתונה. האם ניתן רק לצפות את השיניים בחרסינה? האם זה עמיד ויראה טוב תודה.

15/11/2010 | 15:07 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דקלה שלום רב, כיום ניתן להגיע לתוצאה מושלמת עם כתרי זירקוניה, חרסינה ללא מתכות, כמובן בידי משקם מעולה וטכנאי שיניים אומן. ניתן גם לבצע ציפויי חרסינה, יחסית קצת פחות עמיד מאשר כתר המקיף את השן מכל צדדיה. כל מקרה צריך להבחן לגופו כיוון שקיימים הרבה פרמטרים להחליט בין כתר לבין ציפוי. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה