פחד מטיפולי שיניים - חרדה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/10/2010 | 09:24 | מאת: ענת

אני במצוקה ! שנים שאני מסתובבת ללא 2 שיניים טוחנות בחלק שמאל תחתון של הפה מה שקרה כעת הוא שהשן הטוחנת העליונה "ירדה" נמוך מאד לכוון החניכיים התחתונות דבר שאינו מאפשר שתלים בלסת התחתונה . האם יש מוצא? האם גם בגילי המופלג "48" ניתן לטפל בכל השניים בפעם אחת בהרדמה כללית?

27/10/2010 | 10:06 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ענת שלום רב, ראשית אל תיהיא במצוקה כיוון שיש פתרון לכל דבר. המצב שתארת לי הוא אכן מאוד מאתגר אך יש לו פתרון. יש צורך בבדיקה קלינית בליווי צילום רנטגן עדכני ואוכל להציע לך פתרון. לשאלתך, גם בגילך "המופלג" ניתן לבצע טיפול בהרדמה כללית או בטשטוש (סדציה). אין עם זה כל בעיה, במידה וזה נדרש ומצבך הרפואי מאפשר זאת. לסיכום, דבר ראשון בדיקה יסודית ואז אוכל להציע לך את הטיפול המתאים לך ביותר. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה