המיסקציה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/07/2010 | 17:31 | מאת: נטע

קיבלתי הצעת טיפול ממרפאה ובה, באותה קטגוריה או קוד נרשם: עקירה כירורגית + המיסקציה. אם הבנתי נכון - יש סתירה כלשהי בפעולות הללו, שהרי אם שן נעקרת אין עוד מה לעשות שם? במיוחד אם לאחר מכן מתכוון אותו רופא שיניים לבצע השתלה (לאחר החלמה של המקום)? מדובר בלסת תחתונה, שן 36. ואולי אני סתם "חשדנית"? אודה מאוד על תשובה שתשכיל אותי.

28/07/2010 | 20:48 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

קודם כל, נטע, אני ממליץ מאוד לדבר ישירות עם הרופא ושאול אותו כל שאלה שתעלה בדעתך כי זו זכותך וגם חובתך כלפי עצמך. אני מסכים שתוכנית הטיפול קצת מבלבלת, אלא אם כן הוא מתכוון לחתוך שורש אחד של שן טוחנת, לעקור אותו באופן כירורגי ואז לבצע השתלה במקום השורש העקור וכתר על מה שנשאר מהשן. אם זה כך, מאוד ממליץ לך לקבל חוות דעת נוספת ממומחה לשיקום הפה לפני ביצוע הטיפולים כיוון שזו תוכנית לא "שיגרתית". בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה