חריקת שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

03/04/2010 | 21:39 | מאת: מיק

מבדיקה שנערכה לי במעבדת שיננים נקבע שיש לי חריקת שיננים במהלך השינה איך מטפלים בזה? שאלה נוספת: יש לי סתימות אמלגם מכוערות ועמוקות אך תקינות ברצוני להחליפן מבחינה אסטתית בלבד! איך ניתן לעשות זאת? תודה

04/04/2010 | 08:43 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מיק שלום, אתה מוזמן לצפות בסרט שהעלתי ב- U-TUBE בנושא : שחיקת שיניים. (צריך להקליד: "שחיקת שיניים"). צריך לבדוק אותך ולאבחן את דרגת השחיקה שלך ובהתאם להחליט על טיפול. הטיפול הבסיסי ביותר הינו סד-לילה שהוא פלסטיק שקוף שמרכיבים על גבי השיניים העליונות במשך הלילה ובין היתר הוא מגן על השינייים מפני שחיקה.במקרים קשים יותר, מומחה לשיקום הפה צריך לבצע כתרי חרסינה על השיניים שנשחקו כדי לשחזר להן את אורכן המקורי. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה