עקרתי שן בינה אתמול בבוקר (ימנית למטה)

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/10/2009 | 01:58 | מאת: בת 18

אתמול לאחר העקירה עצמה היה לי די הרבה דימום, הלכתי לישון וכשקמתי הכרית היתה עם דם עליה, היום כל היום לא היה כמעט דימום עד הצהוריים.. היה טיפה ושוב נפסק, ובערב אחרי צחצוח שיניים (כמובן לא באיזור העקירה) התחיל דימום ממש מאסיבי, האם יש ממה להלחץ? מתי יפסיק הדימום? כבר קשה לי לבלוע את הרוק עם הדם..

21/10/2009 | 07:10 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

על מנת לעצור דימום עלייך ללחוץ חזק במשך כ-10 דקות על מקום הדימום בעזרת גאזה. בכל מקרה זה עובר כיממה אחרי העקירה.

מנהל פורום שיקום הפה