נסיגת שיניים, יתכן?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

01/11/2007 | 19:38 | מאת: רז

לאחרונה שמתי לב שאחת השיניים הקדמיות שלי נוטה ללכת אחורה, מה שיוצר מצב שהיא כאילה קצרה יותר מהשן האחרת וכן מתפתח לו מרווח בין השיניים בגלל הנסיגה. חשבתי לבקש מהרופא שיניים שלי פלטה ולשים בלילות, אבל אני בספק אם זה יעזור. מה כן יכול לעזור במצב כזה - ניתוח\גשר? אשמח להארות בנושא.

02/11/2007 | 13:32 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

רז שלום, תזוזות ופתיחת רווחים בין שיניים עלולים לנבוע ממחלת חניכיים (כללית או מקומית). אני ממליץ לך להבדק אצל רופא השיניים שלך.

03/11/2007 | 21:48 | מאת: רז

קודם כל, תודה. שנית, האם ניתן לטפל בבעיה? האם זה מסובך? באופן כללי אני מבקרת את רופא השיניים פעם בחצי שנה לבדיקה כללית וניקיון ומשתמשת במשחה ש-אמורה- למנוע בעיות חנייכים.

מנהל פורום שיקום הפה