החלפת כתר בשן קדמית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

07/05/2009 | 12:17 | מאת: אורית

שלום ד"ר לפני מספר שנים מצאו לי חור בשן הקדמית ועשו לי במרפאה כתר מאוד גדול ובולט שלא פרופורציוני לשן הצמודה לו. כמו כן הצבע לא ממש זהה. וכל זה לאחר ששלחו אותי למעבדה כמה ימים. עם הזמן גם הצבע של הכתר השתנה. כמו כן באור , רואים שיש לי כתר והדבר נראה לא טבעי לחלוטין.יש לציין כי השן שמתחת מאוד מאוד קטנה. האם בטכנולוגיה החדישה ובשיטות החדשניות הקיימות של קביעת כתר ניתן יהיה להחליף לי כתר כך שהוא יראה טבעי, כך שלא יבחינו כי מדובר בכתר, ומתאים לשן הצמודה לו? ואוכל לחייך בכיף.? אשמח לתשובה אורית

07/05/2009 | 18:42 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אורית שלום רב, בשנים האחרונות אני מבצע כתרים קדמיים שאינם מכילים מתכות ועשויים רק מחרסינה וחומרים קרמיים בצבע בהיר. האסתטיקה מאוד מאוד גבוהה ולא ניתן לאבחין בין הכתר לשיניים הטבעיות. חשוב מאוד שטיפולים כל כך מאתגרים אסתטית יבצע מומחה לשיקום הפה בסיוע טכנאי שיניים אומן מהשורה הראשונה. בד"כ טיפולים אלה יקרים יותר מהרגיל אך כשמדובר בשן קדמית זה חובה לדעתי. בהצלחה, ד"ר איתן מיזיריצקי מומחה לשיקום הפהה

מנהל פורום שיקום הפה