סיבוכים בהרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/10/2007 | 12:29 | מאת: דניאלה

מהם? מהן דרכי הטיפול, והאם מדובר בבעיה כרונית, תמידית? מה אחוזי ההצלחה הידועים בספרות הרפואה לניתוחי הרמת סינוס( תוך הבדל בין פתוחה לסגורה) ? כמה זמן ידועה כאן בארץ פרוצדורה זו? תודה.

27/10/2007 | 15:10 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

הסיבוכים בהרמת סינוס בד"כ מסתכמים בדלקת של רירית הסינוס, הנקראת סינוסיטיס. על כך מתגבירים ע"י אנטיביוטיקה והבעיה בד"כ חולפת. אחוזי ההצלחה של שתי הפרוצדורות הם מעל 90% אצל אנשים בריאים והן מוכרות מזה שנים רבות. הרמת סינוס פתוחה ותיקה יותר מהסגורה.

מנהל פורום שיקום הפה