שתלים חשופים ללא כתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

22/06/2016 | 14:41 | מאת: קטי

לדר שלום, יש לי 7 שתלים בלסת תחתונה ועליהם יושבת פלטה אחת. מזה מספר חודשים עקב בעיה באחת השתלים הוציאו לי את הפלטה ועקרו לי שתל אחד. כרגע אני במצב שהפלטה לא דבוקה ואני מוציאה אותה כדי לשטוף את הפה ולצחצח. שאלתי לדוקטור האם במצב הנוכחי יכול להגרם נזק לשתלים שנשארו? היות ואינני מעוניינת להדביק את הפלטה מחדש מחשש שאני יזדקק לטיפול נוסף כי עדיין יש לי בעיות בשאר השתלים. והאם בעקיבות חשיפה של השתלים למים ולאוכל יכולה להגרם דלקת סביב השתלים. אודה לך על תשובתך. (מצטרת על אורך השאלה) תודה רבה קטי

שלום מצטער על העיכוב.... אם התכוונת לגשר שמונח היום על 6 שתלים ולא על 7 אז זאת לא בעיה גדולה ....כמובן שמיקום השתל שהוצא יקבע את עתיד הגשר הגשר ,בהנחה שזה גשר ולא תותבת ,צריך להיות מודבק ולא שאתה תוציא ותנקה אפשר להדביקו בדבק זמני וזה גם מומלץ ,כך אפשר יהיה לשולפו כשיש צורך.

מנהל פורום שיקום הפה