הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

10/06/2016 | 12:14 | מאת: מירב

אני צריכה לעבור שתל בקרוב נדע אם אצטרך הרמת סינוס או לא . רציתי לשאול מה ההבדל בין הרמה פתוחה לסגורה בפעולה ובמסובכות ההחלמה והאם עושים את זה במעמד ההשתלה?

מירב שלום כשיש מחסור בעצם בלסת העליונה ,דבר שכיח באזור הטוחנות יש צורך בבניית עצם שיש מחסור גבולי אפשר יהיה להחדיר שתל בטכניקה רגילה לבצע הרמה סגורה . הוספת העצם מבוצעת מחלל הפה ולא מהצד. דחיסת תחליף העצם דרך פתח צר ברכס העצם שמהווה למעשה גם הפתח דרכו יוברג השתל לתוך עצם הלסת. כשכמות העצם פחותה מ- 5 מ"מ. יש לפתוח "חלון" בעצם מהצד ולהחדיר את תחליף העצם לתוך חלל הסינוס כשהוא מונח על גבי רצפת הסינוס. הרופא שיבצע את ההליך יודע מראש איזה הליך יבוצע (יש בידיו צילומי סי טי שמאפשרים לו לבוע מה ההליך שיבוצע) בהצלחה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

11/06/2016 | 09:21 | מאת: מירב

ובמידת ואצטרך הרמת סינוס האם תהליך ההחלמה ארוך בהרבה בשתך ללא הרמה מבחינת כאבים בין אם זה בסגורה ובין אם בפתוחה. תודה.

מנהל פורום שיקום הפה