חור

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

02/06/2016 | 23:02 | מאת: סיגל

יש לי חור בשן רואה פתאום אבל המוזר שרואים משני הצדדים של השן גם מצד ימין בין השיניים וגם מצד שמאל יכול להיות? ושאני מנקה גם בצד הזה וגם בשני יורד דם וגם מציק וקצת כואב והאם בעקבות כל זה הסיכוי שזה מסתכם בטיפול שורש גדול יותר אשמח לחוות דעת ברור שאלך גם לבדיקה.

סיגל שלום עששת יכולה להופיע בכל צד של השן אם את מבחינה בעששת גשי לטפל בבעיה. עששת יכולה להתקדם במהירות לעבר המוך ולגרום ןנזק למוך השן! דמום הוא תוצאה של דלקת חניכיים ,ויתכן והיא נובעת מדחיסת מזון באזור העששתי גשי לרופא השיניים שלך בהקדם. תודה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה