כתר בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

23/05/2016 | 23:11 | מאת: לילך

שמו לי כתר בשן טוחנת עליונה ומרגישה שהלשון קצת לפעמים נוגעת בה יכול להיות שהגובה לא לגמרי טוב או שזה סתם הרגשה חדשה או שיכול להיות בלאו הכי יש לי עוד חודש ביקורת ובדיקה שהכל בסדר לפני המעבר לכתר קבוע אבל זה נשמע כבעיה בגובה כי אין לי בעיה של פתיחת וסגירת הפה.

לילך שלום למיטב הבנתי את מדברת על כתר זמני יכול להיות שהכתר קצת מחוספס ,קצת גבוה,קצת בולט. כל אלו תופעות שמורגשות אחרי שהרופא השחיז לך את השן והניח כתר זמני. אם זה מפריע,גשי לרופא ,הבעיה ניתנת לתיקון . בהצלחה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה