רגישות בשיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/05/2016 | 22:35 | מאת: דורית

רציתי לשאול האם יכול להיות בעקבות זה שאני שוחקת שיניים רגישות היא גבוהה יותר והאם הרגישות יכולה להיות יותר גבוהה בגלל זה שאוכלת פירות יותר חמוצים שכרגע תחילת העונה ככה הפירות . יכול להיות השפעה ?

דורית שלום אכן שחיקת שיניים ופגיעה באמייל יכולים לגרום לרגישות טרמית (קור וחום) ואף ולדברים מתוקים משקאות חומציים לא משפרים את המצב והגזמה בשתייתם לא מומלצת כשיש שחיקה. ישנם משחות שיניים טיפוליות שיכולות לעזור לך ...העיקר שתהני בקיץ ממגוון הפרות. בהצלחה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה