דבק לכתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/05/2016 | 10:45 | מאת: אדוה

רציתי לשאול מה ההבדל בין כתר זמני לקבוע בשן מדוע משתמשים בדבק זמני ומחכים והאם גם בשתל שיש לי דבק זמני יחליפו לקבוע והאם זה שמחליפים לדבק קבוע עושים עוד פעולה בכתר הקבוע?

שלום אדוה אכן קיימים מספר סוגי דבקים (זמני חצי קבוע ,קבוע) אנחנו משתמשים בהם לעיתים קרובות כתרים על שתלים עדיף להדביק עם דבק שיאפשר לנו להסיר את העבודה (כתר או גשר) בניגוד לכתר על שן שבד"כ אנו מדביקים עם דבק סופי קבוע(יש מאיתנו שמדביקים כתרים על שיניים בדבק זמני,ממתינים לראות שהכל תקין, ואז מדביקים קבוע) כתרים על שתלים אני מדביק עם דבק שמאפשר לי להסיר את העבודה במידה ומשהוא משתחרר בלא מעט פעמים המבנה משתחרר ויש להבריגו מחדש. לכן חשוב שהכתר יודבק עם דבק זמני לטיפול במקרה שכזה. בהצלחה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה