מכתשית יהשה לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

11/05/2016 | 18:26 | מאת: חלי

האם מכתשית יבשה יכולה להופיע לא לאחר ימים אלא רק לאחר שבועיים _שלושה?

חלי שלום בד"כ מכתשית יבשה מופיעה יומיים שלושה אחרי העקירה אם הופיע כאב שבועיים-שלושה אחרי כנראה שזה לא "מכתשית יבשה" אלה סיבה אחרת ... האם נבדקת את הרופא שעקר את השן כשהופיעו הכאבים? תודה ד"ר הכט טל:0357511688

11/05/2016 | 22:08 | מאת: חלי

לא עדיין לא הלכתי מאז העקירה שבוע הבא יש לי תור לרופאה המשקמת לא הכירוג ואם משהוא לא תקין תפנה חזרה ומה יכול להיות במיוחד גם כאבים שוב גם נתקע אוכל וגם דימומים בניקוי יכול להיות זיהום כלשהוא למרות שעם העקירה קיבלתי אנטביוטיקה?

מנהל פורום שיקום הפה