עקירת שן והחלמה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

11/05/2016 | 14:31 | מאת: טלי

אני כברנשלושה שבועות והמקום עדיין מאוד רגיש עדיין נתקע המון אוכל ויורד דימום בניקוי ובצחצוח אפילו מרגישה שהיה פחות ושוב התחיל לדמם יותר אפילו וחזרו כאבים שוב היו פחות ושוב חזר האם יכול להיות שמשהוא קרה והסתבך או שבגלל שהעקירה היתה בגלל סדק /זיהום ועוד שזו שן טוחנת לוקח זמן או גם זה וגם משהוא לא תקין כי המקום ממש רגיש מאוד וציפיתי שאחרי שלושה שבועות כבר יוקל מאוד או אפילו ייסגר כבר המקום של העקירה.

טלי שלי האם נבדקת ע"י הרופא שעקר לך את השן? לפעמים אתר העקירה לא מתרפא כפי שאנחנו מצפים וזה לוקח גם חודש כדאי שתבדקי שוב ,בלא מעט פעמים ,שהאתר לא מראה סימני ריפוי יש צורך לאלחש את המקום ולנקותו הייטב מרקמה דלקתית.(שהיא הסיבה לדימום ולריפוי המאוחר) בהצלחה ד"ר הכט גדעון טל:035751688

11/05/2016 | 22:11 | מאת: טלי

לא הלכתי מאז כי לא נאמר שצריך הכל היה סביר אבל עכשיו שוב כאבים והחלמה איטית ודימום זה יכול להיות בגלל שהזיהום היה קשה גם ההחלמה קשה או משהו באיזור לא מחלים כמו שצריך?

מנהל פורום שיקום הפה