ניקוי ושתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

10/05/2016 | 18:47 | מאת: שירלי

רציתי לשאול האם אפשר לעשות ניקוי אצל שיננית אחרי שבועיים וחצי עוד עדיף לדחות ולעשות את השתל אחרי השיננית הבעיה שזה יוצא מעל 5 חודשים מהעקירה אם אחכה במקום 4 חודשים? ופוחדת שבגלל זה העצם יותר תספג ובטוח אצטרך השתלת עצם?

שירלי שלום ככלל תמיד כדאי להגיע להשתלה עם "פה נקי" כלומר אחרי בקור אצל שיננית מקובל לבצע שתל 45-60 יום אחרי העקירה אבל לפעמים כשיש החלמה איטית יותר, מחכים אכן החשש מאובדן עצם בחודשים הראשונים, מכוון אתנו לבצע שתל מוקדם ככל האפשר. עדיין המתנה של 5 חודשים במקום 4 אינה קריטית בהצלחה ד"ר הכט גדעון טל 035751688

מנהל פורום שיקום הפה