לאחר עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

02/05/2016 | 07:56 | מאת: אורית

אני כמעט שבועיים מעקירת שן טוחנת עליונה השאלה האם זה נורמלי שנכנס לי עדיין שאריות למקום כלומר עדיין לאצנסגר וגם שמנקה בין השיניים ומצחצחת במקום העקירה יורדת טיפה דם למרות שאני עושה ממש בעדינות ומברשת רכה האם משהוא לא הבדר שזה קורה לי?

שלום אורית קצב ההחלמה של אתר העקירה משתנה מאדם לאדם והוא קשור בהליך העקירה,בסיבת העקירה לפעמים עקירות פשוטות הם אלו שמחלימות הכי לאט. אם לא מלווה להליך ההחלמה תופעות לוואי כמו נפיחות ,חום סביר להניח שהאתר מחלים באופן נורמלי זמן סביר להחלמה הוא גם חודש יצים מיום העקירה דעי לך שהריפוי הפנימי אורך הרבה יותר זמן מהמראה החיצוני והוא נמשך מס חודשים! צחצוח עלול לעורר דמום בתקופה הראשונית ,תמנעי מלגעת באזור ....ותקפידי על צחצוח יסודי בשאר הפה. החלמה מהירה ד"ר הכט גדעון טל: 035751688

04/05/2016 | 19:41 | מאת: אורית

אני שבועיים אחרי עקירה והמקום רגיש במיוחד אחרי אוכל ואז מנקה ומצחצחת ואז מהניקוי יורד דם מדובר בלסת עליונה ושן טוחנת האם בעקבות שיורד טיפה דם ההחלמה איטית והאם באופן עקרוני לסת עליונה ותחתונה החלמה אחרת כי עברתי לפני שנה ויותר עקירה בלסת תחתונה וזה היה בהרבה יותר קל , אני לא יכולה להמנע מלצחצח אחרי שבועיים כי משגע אותי וכואב שנכנס אוכל שם ורק אחרי הניקוי טיפה מרגיע הבעיה שיורד דם השאלה אם במצב כזה עושה החמרה ואיטיות בהחלמה?

מנהל פורום שיקום הפה