שיקום על שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

29/04/2016 | 16:54 | מאת: יערה

רציתי לשאול איך הולך שלב השיקום על גבי שתל משלב השתל - מדובר משן טוחנת עליונה. האם משתשים במשהוא אחרי הניתוח של השתל ולודא שהכל בסדר וברגע שיראו שהכל בסדר , האם שוב משתמשים בתבנית ובדיקת הלסת הנגדית גם , האם כל הדרך זהה כמו בשן שלא היה בה שתל כלומר : מבנה, כתר זמני וכתר קבוע ובכלל איך בכלל הולך כל התהליך?

יערה שלום לאחר בצוע ההשתלה ממתינים בד"כ מס חודשים . בת,קופה זו יש לבצע לפחות צילום בקורת אחד כדי לודא שהשתל נקלט. השיקום מתחיל בחשיםת השתל והברגת בורג הקרוי בורג ריפוי. לאחר תקופה קצרה יקח הרופא המשקם מטבע לשיקום הסופי. המקפידים מבצעים גם כתרר זמני ואו גשר זמני,לפני קבלת השקום הסופי. כמו בכל תהליך של שקום נלקחים מטבעים גם ללסת הנגדית וגם רישום סגר בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה