סדק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

26/04/2016 | 20:43 | מאת: גאיה

היו לי כאבים חשדו שזה סדק בשן לא היינומבטוחים לא מצאו בסוף זה התברר בעקירה לא הבנתי אם סדק או משהוא אחר רציתי לשאול איך לא רואים שיש סדק לא במבט ולא בצילום. למרות שמתפתלים מכאבים ואז מתברר שבאמת היה סדק לא אמורים לראות באיזה צורה לפני עקירה מה הבעיה?

שלום גאיה לפעמים ,בשלבים הראשונים יש קושי באבחון סדק של שורש השן כאבים הם אחד מהסימנים המחשידים של התהוות סדק, אבל לכך מתווספים עוד סימנים. לא תמיד רואים בצילום רנטטגן את הסק ,אבל הכאבים שלך היו גורמים לי לחשוד בכך תודה

27/04/2016 | 14:05 | מאת: גאיה

והאם בעקבות זה לוקח לי הרבה זמן רגישות והחלמה כבר שבוע ועדיין כואב ורגישות גבוהה למרות אחרת. והאם בעקבות שהיה סדק מומלץ להמתין יותר זמן לשתל במקום 4 נגיד 5 חודשים שיחלים יותר טוב.

מנהל פורום שיקום הפה